![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 353 Pomógł: 50 Dołączył: 28.07.2005 Skąd: Łaziska Górne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Próbuję użyć u siebie quickform2, ale nie potrafię znaleźć metody która zwraca kod HTML formularza. Dokumentacja jest dosyć skąpo napisana, w google nie potrafię znaleźć niczego użytecznego. Wszyscy piszą o quickform a o qickform2 prawie nic. Opłaca się wogóle stosować qickform2? Na stronie pakietu quickform jest komunikat żeby używać nowszej wersji. Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 80 Dołączył: 31.05.2008 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Sory że odkopuję temat, ale sam kiedyś szukałem tego typu informacji i może przyda się komuś to co teraz napiszę, QuickForm2 nie jest jeszcze nawet w fazie beta, pisałem do nich, i odpisali mi że jak będzie wersja beta, to napiszą end user documentation, A na razie to jak już na siłę chcesz używać QuickForm2 to musisz po metodach lecieć, i nic więcej Ci nie pozostało, w dodatku w pear nie ma rendera (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) taki mały psikus.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 04:27 |