![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 28.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
stworzyłam na stronie za pomoca dreamweavera formularz, jednak nie mam pojęcia o php i nie moge dac sobie z tym rady. Przeszukałam mnóstwo stron, próbowałam kombinować ale i tak meil nie dochodził a jak już doszedł to był pusty. Może ktoś mógłby napisać skrytp, który umożliwi mi wysłanie meila z tym konkretnym formularzem?? CODE <form action="" name="form1" id="form1" onSubmit="MM_validateForm('textfield','','R','label','','R','label2','','RisEmail','textarea','','R');return document.MM_returnValue"> <table width="322" border="0" cellspacing="0" cellpadding="6"> <tr> <td width="102" height="34" class="td_formularz"><label for="label"> <div align="right" class="td_form style1 style2">Imię</div> </label></td> <td width="220"><label for="textfield"></label> <div align="left" class="td_form"> <input name="textfield" type="text" id="textfield" maxlength="20" /> </div></td> </tr> <tr> <td height="32" class="td_formularz"><label for="label2"> <div align="right" class="style4">Nazwisko</div> </label></td> <td><label for="label"></label> <div align="left" class="td_form"> <input name="textfield2" type="text"id="label" maxlength="30" /> </div></td> </tr> <tr> <td height="31" class="td_formularz"><label for="label3"> <div align="right" class="style4">e-mail</div> </label></td> <td><label for="label2"></label> <div align="left" class="td_form"> <input type="text" name="textfield3" id="label2" /> </div></td> </tr> <tr> <td height="49" class="td_formularz"><label for="label3"> <div align="right" class="style4">Wiadomość</div> </label></td> <td><label for="textarea"></label> <div align="left" class="td_form"> <textarea name="textarea" cols="25" rows="4" id="textarea"></textarea> </div></td> </tr> <tr> <tr> <td height="38"> </td> <td> <div align="left" class="td_form"> <input type="submit" name="Submit" value="Wyślij" /> </div></td> </tr> </table> </form> Z góry dziekuje ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No okej ale gdzie jest skrypt do wysyłania maili
![]() http://phpmailer.codeworxtech.com/ tu jest klasa do wysyłania maili w PHP są przykłady zobacz i w razie pytań pisz. -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 17 Dołączył: 18.07.2007 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a co wspólnego ma to z programowaniem obiektowym ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 28.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jesli temat w złym miejscu to niech go przesunie administrator
ja sie na tym naprawde nie znam.... szukam konkretnej pomocy by ktos napisal taki skrypt. Ja stworzyłam formularz i na tym moja wiedza sie konczy ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
szukam konkretnej pomocy by ktos napisal taki skrypt. Giełda ofert / Poszukuję. Jeśli jednak chcesz sama powalczyć to zapoznaj się np. z mail. Masz tam przykładowe kody, dostosuj któryś do swoich potrzeb. Ten post edytował phpion 28.02.2009, 12:35:44 |
|
|
![]()
|
|
no i sie pomeczylam... email dochodzi, ale pusty
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
pokarz kod to coś wymyślimy
![]() |
|
|
![]()
|
|
cwiczylam na czystej stronie, formularz sie wysylal piknie z calymi danymi, ale kiedy go wrzucilam na strone na ktorej ma byc nagle emaile przychodza puste
![]() formularz:
nie ja jestem autorka tego skrytpu, probowalam go przerobic dla swoich potrzeb. // moniqaaa, Ty niesforny smyku, proszę pamiętać o BBcode jak wklejsza próbkę kodu // ayeo a konkretnie email przychodzi w takiej postaci: Zgloszenie ze strony Imie: Nazwisko: Mail zglaszajacego: Wiadomosc: Data przeslania zgloszenia: Saturday, 28 February 2009 masakraaaaaaaa z tym była ale działa ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 11:02 |