![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
postaram sie za bardzo nie namotac
otoz przykladowo mam taki string
i teraz chce wyciagnac wszystko co jest pomiedzy "ala" i "kota". zapytanie bledne jest takie gdzie modyfikator "s" pozwala przeszukiwac string pomijajac znak nowej linii wynik bedzie taki
a ja zas chce uzuyskac czyli moja tablica array ma 3 wartosci i moje pytanie - czy jest na to jakis modyfikator? jasne, ze mozna tego dokonac inna droga, ale jedyna jaka znam jest baardzo dluga i kod nie bedzie najpiekniejszy -------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 202 Pomógł: 117 Dołączył: 13.04.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Coś jakby: "#ala(.*?)kota#s";
Pozdrawiam! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
nie no! tygodniami tego szukalem
![]() ![]() -------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 12:43 |