![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 313 Pomógł: 24 Dołączył: 9.08.2008 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
jak w temacie potrzebuję prostego skryptu do skalowania zdjęć bezpośrednio na stronie www, znalazłem tylko www.jpie.net ale jakoś mi się nie spodobał, od skryptu wymagam jedynie aby pozwalał w łatwy sposób wyciąć kawałek ze zdjęcia -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 5 Dołączył: 12.09.2006 Skąd: Pruszków/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
JQuery ma fajny plugin do tego - imgareaselect.
-------------------- "Człowiek dążący do swego celu może być skuteczny tylko w przypadku, jeśli każdą minutę swego życia wykorzysta z maksymalną korzyścią dla osiągnięcia zaplanowanego celu. Jeśli stworzył dla siebie system kar i karze sam siebie za każdą zmarnowaną minutę. Człowiekowi w zupełności wystarczą 3-4 godziny snu, cały pozostały czas może być wykorzystany dla osiągnięcia upragnionego celu." -- Wiktor Suworow
Java devBlog KulturalnyChlebik |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 313 Pomógł: 24 Dołączył: 9.08.2008 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzięki chlebik
skupiałem się na szukaniu edytora w javie a wystarczy przesłać koordynaty i wielkość zaznaczenia do php i w php odpowiedni pociąć obrazek jednak teraz mam jeszcze jeden problem, zdecydowałem się na używanie biblioteki dojo, i czy zna ktoś może podobny skrypt napisany w dojo? -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 11:28 |