![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 25.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam mam problem stworzyłem sobie prsty formularz php na stronce w html formularz jest dwuczęściowy i popełniłem gdzieś bla objawioa się to tym że niby wsztstko okej w momencie wysłania formularza ale kiedy dostaje go na maila wszytskie pola sa puste pomoże mi ktos znaleźć ten bład ?
Ten post edytował gavek 25.02.2009, 16:54:04 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 896 Pomógł: 76 Dołączył: 15.11.2003 Skąd: Sosnowiec/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tego kodu się nie da czytać. Sformatuj go proszę i użyj odpowiednich znaczników [php] do php i [html] do html.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 4 Dołączył: 17.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
może zamiast $nazwa pisz $HTTP_POST_VARS['nazwa']
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 896 Pomógł: 76 Dołączył: 15.11.2003 Skąd: Sosnowiec/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamiast zmiennych np. $email w pliku odbierającym dane użyj tablic $_POST['email'] (smagul - odśwież wiedzę).
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 25.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ehh niestety po pomianie na tablice $post nie wysyła juz nawet formularza przdtem wysyłał ale pusty
![]() |
|
|
![]()
|
|
Pokaż kod, może zrobiłeś jakąś literówkę?
|
|
|
![]()
|
|
aa i ogolnie to w pierwotnej wersji wysylalo tego maila pustego oprócz tekstu wysłanoprzez telefon firma tak jakby plik wykonawczy nie odbieral danych z formularza a z $_post nie chce wogole wysyłać Ten post edytował gavek 25.02.2009, 17:46:25 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 8 Dołączył: 7.07.2007 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witaj.
Myslę że bład jest w kodzie. Nie zamykasz linii kodu a powinieneś. Masz tak:
Zrób tak: najpierw musisz odebrać dane przesłane z formularza:
i dałbym w wysłanym maila tak:
Pozdrawiam. miccom -------------------- Jeśli pomogłem- kliknij POMÓGŁ-przyda się ;)- jeśli piszę bzdury- pisz pod postami. Poprawię się.
PISZĘ POPRAWNIE PO POLSKU! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 04:37 |