![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Heja !
Mam pewienj problem z ładowniem niektorych podstron na mojej stronce. Kiedy wejde na stronke klikne w niusa czytaj więcej, to amen, podstrona się tragicznie ładuje i top ucieka troche na lewo. Wszystko to można zobaczć na stronce www.moszczenica.info - tam proszę kliknąć na np: czytaj więcej jak jest pierwszy news. Prosze o pomoc ![]() Pozdro ! P.S Strona pisana na divach ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 740 Pomógł: 15 Dołączył: 23.08.2004 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mnie tam nic nie ucieka ani w lewo, ani w prawo
-------------------- bigZbig (Zbigniew Heintze) | blog.heintze.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a mi ucieka delikatnie, i się wolno ładuje
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 146 Pomógł: 12 Dołączył: 9.01.2009 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A z jakiej przeglądarki korzystasz
![]() |
|
|
![]()
|
|
FF chodzi zaje...... , ale na IE ju z pojawia się ten problem.
FF chodzi zajefajnie i szybko , ale na IE ju z pojawia się ten problem. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 104 Pomógł: 7 Dołączył: 9.12.2008 Skąd: wroc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
FF i opera dobrze czyta a IE faktycznie coś przedstawia . hmmm może masz jakieś nakładające się style na stronie z aktualności . Lub plik css jest źle odczytywany . W ksiązkach wydawnictwa Helion możesz trafić na taką treść
Cytat Program IE5 nieprawidłowo analizuje warto¶ć "\"}"", co polega na przedwczesnym zakończeniu deklaracji stylu. Warto¶ć ta została pokazana powyżej, natomiast niżej podano warto¶ć poprawn±. Aby uzyskać dodatkowe informacje należy zagl±dn±ć pod adres http://glish.com/css/hacks.asp . A jak nie znajdziesz błędu to zrób nowy obrazek o kilka pixeli mniej lub więcej i zobacz jak to przeglądarki czytają ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 6 Dołączył: 25.06.2007 Skąd: Olkusz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Musisz dodać specjalny plik ze stylami CSS tylko dla IE. Czasami to jedyne wyjscie na krzaki spowodowane tą przegladarką.
A może masz coś w ogóle ze stylami poprzestawiane? I zobacz tam: http://forum.php.pl/index.php?showtopic=101402 I jeszcze wątek z pierwszej strony Przedszkola: Temat: CSSW_jaki_sposob_dolacza_sie_rozne_style Ten post edytował bluesqad 26.02.2009, 14:15:23 -------------------- Studio Yaso.pl | | | | | | | | | | => 40%
|
|
|
![]()
|
|
Czyli co mam zrobić? Na FF działa zajeb.....
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 144 Pomógł: 18 Dołączył: 11.12.2005 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dopasuj odpowiedni styl pod IE. Jeden pod IE drugi pod reszte przeglądarek.
|
|
|
![]()
|
|
To co mam wstawić by jeden był tylko pod IE, a drugi pod inne przeglądarki? Można jakiś kodzik prosić?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
komentarze warunkowe zacznij od tego. później hacki do IE.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 08:28 |