![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 24.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej.
Pytanie z pozycji użytkownika forum opartego na phpbb. Czy da się w jakiś sposób zmusić przeglądarkę żeby wyświetliła mi tylko nowe tematy, od mojej ostatniej wizyty? Nie chodzi mi o tematy z nowymi postami, tylko o zupełnie nowe tematy, które były założone od mojej ostatniej wizyty na forum. Da się to zrobić wpisując jakieś magiczne znaczki w pasku w przeglądarce, czy musi taką opcję udostępnić administrator danego forum? Pozdrawiam ![]() Ten post edytował marecki_1 24.02.2009, 19:26:57 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Da się to zrobić wpisując jakieś magiczne znaczki w pasku w przeglądarce tja... ja ostatnio w przeglądarce forum.php.pl wpisalem:pokaz mi wyniki nastepnego losowania lotto i mi pokazalo. skreslilem i wygralem.... ![]() A juz calkiem powazniej: nie, to dany skrypt określa co robi a co nie i jakies magiczne znaczki tu nic nie pomogą. ps: przenosze -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 24.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzięki za odpowiedź
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 18:53 |