![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 333 Pomógł: 16 Dołączył: 13.05.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mój skrypt ściąga na serwer kilka zipów (ok 15). Z tym nie ma problemu. Największy ma niecałe 70mb. Gorzej jest z rozpakowaniem. Używam funkcji: ZipArchive::extractTo Większość zipów jest rozpakowywana bezproblemowo jednak problem zauważyłem (jak do tej pory) z jednym. Rozpakowałem zipa na kompie - pliki mają ok 4,5 GB. Na serwerze w katalogu rozpakowało się ok 3 gb z kawałkiem i dalej nici... Całość działa pod cronem (przeglądarka lynx). Plik ma ustawione set_time_limit(0); Co może powodować że nie rozpakowuje się cała zawartość tego zipa? Znacie jakieś mniej zawodne techniki w miarę proste w obsłudze ? Dziex za podpowiedzi. -------------------- Kliknij POMÓGŁ jeśli moja odpowiedź okazała się użyteczna!
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
może plik archiwum jest walnięty?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 333 Pomógł: 16 Dołączył: 13.05.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie, wszystko gra. Na kompie zipa w całości rozpakowałem.
I sprostowanie. Zawartość ma nie ok 4,5 gb a prawie 5,5. -------------------- Kliknij POMÓGŁ jeśli moja odpowiedź okazała się użyteczna!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 00:26 |