![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 22.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam pytanie dotyczące funkcji File_exists()... Mój problem polega na tym że chciałbym stworzyć kod, który sprawdza czy plik o nazwie $nazwa istnieje, jeśli nie to wtedy włącza się funkcja zrob_cos(); a jeśli nie to normalnie pomija i idzie dalej. Z góry dziękuje za Pomoc // zmieniam rozmiar czcionki // ayeo |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 320 Pomógł: 36 Dołączył: 28.08.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na przyszłość: takie rzeczy to w Przedszkolu...
poczytaj jeszcze o file_exists" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual w manualu, tam nawet jest przykład!! // proszę się nie bawić w moderatora // jeśli masz jakieś uwagi to skorzystaj z przycisku Raportuj // poza tym dostajesz Pomógł++ ![]() // ayeo Ten post edytował ayeo 23.02.2009, 08:15:58 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 22.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki, bo miałem z tym problem
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 320 Pomógł: 36 Dołączył: 28.08.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
// proszę się nie bawić w moderatora // jeśli masz jakieś uwagi to skorzystaj z przycisku Raportuj // poza tym dostajesz Pomógł++ ![]() // ayeo ayeo, ale mi zepsułeś zabawę ![]() chodziło mi tylko o to, że kolega jest nowy, więc chciałem pokazać mu, gdzie następnym razem powinien umieszczać takie pytania ![]() ![]() ![]() BTW. "Pomógł++"?? ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 13:06 |