![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Pisalem juz podobny temat na forach gsm, to napisze i tu
![]() ![]() -------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To używaj Nokia Maps zamiast tego programu którego używasz. Nie znam tego Sygic'a, ale Nokia Maps 2.0 ma takie odwzorowanie ulic i numerów domów że jestem w szoku, bo Nokia zajmuje się raczej czymś innym niż kartografia, a do tego program jest darmowy. Nie sprawdzałem za długo mojej N95 jako GPS'a ale wraz z Nokia Maps raczej prowadzi bez problemu do celu, z tym że ja mam chyba trochę uszkodzony moduł GPS, bo co chwilę traci satelity i strasznie długo je namierza. A co do samego Sygic'a proponuję zasięgnąć języka u producenta systemu, zwłaszcza że z informacji które są na stronie producenta wynika że dostęp do tego mają tylko beta testerzy, więc musisz być jednym z nich, prawda?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Heh sry ze nie napisalem ale problem rozwiazany
![]() -------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To może napisz jak rozwiązałeś problem dla innych osób?
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 02:12 |