![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na stronie mam jednego diva z position absolute, w ktorym laduje zawartosc np. pliku html
w tym pliku mam link, ktorego zadaniem jest przeslanie postem zmiennych do pierwotnej strony i odswiezenie w niej jednego diva. Wszystko ok, zmienne przechodza postem, ale mam problem z odswiezeniem zawartosci, taki kod niestety nie dziala: parent.document.getElementById('#dane').html(data); czy ktos wie jak mozna to zrobic ? -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Mylisz javascript z jquery. Ale takie to bedzie pokolenie wychowane na frameworkach :/
Kod document.getElementById('dane').innerHTML=data;
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moze to i jquery co nie zmiena faktu, ze kod js powinien zadzialac.
W tym divie, ktory sluzy jako lightbox mam ramke iframe do ktorej laduje jeszcze inna strone i to z jej poziomu chcialby odswiezyc zawartosc na stronie z ktorej ten lightbox zostal otwarty, caly czas dostaje blad: is null nie mam juz pomyslu jak mozna odwolac sie do tej strony //heh jednak doszedlem do tego sam:
Ten post edytował trucksweb 22.02.2009, 14:22:29 -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 02:33 |