![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
następujący temat:
Bierze udział kto ma czas i chęci! Sprawa dotyczy odpowiedniego sparsowania strony... www.auk24.pl aby stworzyć dwa moduły do kontrolowania i wystawiania aukcji, jeden darmowy a drugi o rozszerzonych możliwościach, wygrany moduł rozszerzony będzie można wystawić w aukcjach do sprzedaży, zostanie on szeroko opisany (jego możliwości) na stronie głównej, dodatkowo Firma ktora go wykona dostanie 3 miesięczną reklamę w postaci bannera graficznego na stronie głównej. Warunek - nieodpłatne wykonanie darmowego modułu dla ubogich ;-) Kto chce niech korzysta ;-) Pozdrawiam -
Powód edycji: tag i modyfikacja (cysiaczek)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 202 Pomógł: 117 Dołączył: 13.04.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Czy to jakiś żart? Pozdrawiam! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Nie rozumiem pytania?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 202 Pomógł: 117 Dołączył: 13.04.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chętnie Ci wyjaśnię. Szukasz po prostu frajera, który rozbuduje coś czego sam nie umiesz lub Ci się zwyczajnie nie chce. Proszę o odrobinę szacunku dla użytkowników tego forum! To jest kpina jakaś i nie będzie takie zachowanie tutaj tolerowane!
Pozdrawiam! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Skomlesz jak ten gif ktorego masz w Avatarze! Chamie! Trochę szacunku dla drugiego człowieka.
Ogłosiłem konkurs - daję możliwość zarobku drugiemu człowiekowi za uczciwą pracę, jaką wykona. Np. Allegro ma takie narzędzia wykonane i sprzedawane przez Użytkowników i nie sądzę by musiało za to płacić. Daję możliwość wyboru, kto chce niech bierze udział, nikogo nie zmuszam przecież! Myślę, że właściciel Forum powinien staranniej dobierać moderatorów. Pozdrawiam Ps - Czy ja umiem czy nie umiem to moja sprawa i nic Ci do tego, nie chcesz nie rób. |
|
|
![]()
|
|
Na tym skończymy dyskusję. Dostajesz ostrzeżenie za niekulturalne (chamskie) zachowanie i moderację postów na 2 tygodnie. Temat zamykam!
Pozdrawiam! -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.06.2025 - 06:13 |