![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 11.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, jako iz jestem noga w sprawach js, i nie potrafie sobie poradzic z moim malym problemem. ;/
To zwroce sie do Was z pomoca. ;] Chcialem na stronie stworzyc mini okienko ktore po wcisnieciu przycisku pojawi sie, a w nim maly formularz i tekst. Skrypt z okienkiem pobralem stad:) Ale skrypt nie jest przerobiony chyba by uzywac formularzy. Nie wyswietla mi bledu, ale poprostu jakby przerywalo dzialanie skryptu. Moze ma ktos ochote pomoc? Ten post edytował Suule 21.02.2009, 13:34:28 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to może pokaż jak to zrobiłeś.
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 11.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ogolnie wrzucilem tam funkcje napisana wczesnie w php... juz pokazuje
![]() wywolanie(oczywiscie to tylko skrawek ![]()
funkcja(przykladowa):
Podobnie sie ma jezezli staram sie wczytac obrazek. Ten post edytował Suule 21.02.2009, 14:17:56 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Pilnuj uważnie cudzysłowów i średników.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Rzeczywiscie nie dopisalem srednika, ale tylko tutaj.
![]() Bo pisalem z glowy i na szybko, ale to nie to jest nie tak w programie. Moze opisze bardziej szczegolowo jak wyglada to u mnie: Dopoki mam wylacznie tekst ktory bedzie wyswietlany to wszystko dziala, jezeli zechce wpisac formularz lub wczytac jakis obrazek, nie urzywajac CSS'a, to wszystko zaczyna sie pierniczyc. I w miejscu odnosnika ktory po wcisnieciu wyswietli mi okienko mam. Mam tekst ktory zawarty jest w funkcji php. Wiec nie wyswietla mi okienka, tylko odnosnik o tresci <form ..... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 11:08 |