![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 146 Pomógł: 12 Dołączył: 9.01.2009 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam pewien problem zrobiłem sobie system newsów i mam 2 pliki. 1 odpowiada za wyświetlanie skrótu, a 2 za główną treść. I mam problem z przejściem z 1 do 2. Normalnie używam do przechodzenia pomiędzy plikami <a href="?ids=nazwa"> i mi działa ale jak tutaj mam <a href='?ids=nazwa?id=".dane['id']."'> to mi wyświetla że strona nie istnieje. (?id=".dane['id']." odpowiada za pobranie id newsa). I nie wiem jak sobie z tym poradzić.
Tutaj oba pliki: Wyświetlanie skrótów:
wyświetlanie głównego newsa:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 274 Pomógł: 54 Dołączył: 2.05.2006 Skąd: Nadarzyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
masz dwa pliki index.php i dupa.php jak chcesz w index.php zrobic link do dupa.php to robisz
Kod <a href="dupa.php?co_tam_dalej_sobie_chcesz">tekst</a> a kolejne paramety rozdziela sie & a nie ? np. Kod index.php?id=2&foo=bar&lol=omg powiedziałbym ci co to ma wspolnego z php ale nie wypada ![]() Ten post edytował Rafal Filipek 21.02.2009, 02:23:14 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 01:43 |