![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 20.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Panowie mam dziwny bug ;/ który nie jest spowodowany skryptem a interpretacją php.
Gdy includuje dwa pliki obok siebie tzn <include1=aa><include2=bb> w tekście mam aa bb a bym chciał aabb tylko w tekście to mam, linki dobrze interpretuje |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
A masz w plikach jaką zawartość? Nie masz znaków nowej linii na końcach?
PS. mam nadzieję, że to include" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual'owanie, to tylko pseudojęzyk. ![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 20.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no właśnie nie linki i inne normalnie interpretuje
;/ <? $config["datafile"] = "arma/domeny.txt"; mt_srand ((float) microtime() * 1000000); $fp = file($config["datafile"]); $count = count($fp) - 1; $ztext = $fp[mt_rand(0,$count)]; echo $ztext; ?> pomógłby kto ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Używaj bbcode.
A przed i po <? ?> nie masz żadnych nowych linii? Poza tym, pokazałeś tylko zawartość pierwszego pliku. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
no i to całość bo w include biorę plik z kodem a z kolei ten skrypt includuje bazę
Cytat a b c d mógłbym liczyć na pomoc ? ;[ chyba nie doczekam się odpowiedzi |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pokazalbys caly kod, a nie jakies pseudo bbcode
![]() -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 16:41 |