![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 23.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Problem polega na tym, że #all powinno się powiększać zgodnie z ilością treści w nim zawartej. I owszem, powiększa się ale nie pod FF, tylko pod IE. Oto kod: i jeszcze CSS:
Proszę o pomoc! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
dla Fx min-height a hack dla IE http://kurs.browsehappy.pl/Bugi/MinWidth
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 677 Pomógł: 89 Dołączył: 31.08.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A po co tam to height: auto? Zamień na overflow: hidden i będzie po kłopocie...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 23.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok, wielkie dzięki, teraz tylko zrobię odpowiednie hacki pod IE i będzie smigać
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 677 Pomógł: 89 Dołączył: 31.08.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zakładam, że ta odpowiedź nie dotyczyła mojego rozwiązania. Bo overflow: hidden bynajmniej nie jest żadnym hackiem dla IE tylko prawidłowym zapisem dla wszystkich przeglądarek.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
Bo overflow: hidden bynajmniej nie jest żadnym hackiem dla IE tylko prawidłowym zapisem dla wszystkich przeglądarek. no ja też się za bardzo tym hackiem wyrwałem, jest to po prostu ominięcie braku obsługi min-height w IE. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 07:58 |