![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 3 Dołączył: 5.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja nie widzę tutaj żadnego błędu, problem z tym że zatrzymuje się tej pętelce, tak jakby ona byłą nieskończona i błąd o przekroczeniu czasu 30 sekund na wykonanie zapytania.
Ave |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 896 Pomógł: 76 Dołączył: 15.11.2003 Skąd: Sosnowiec/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 3 Dołączył: 5.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Właśnie sam doszedłem do tych samych wniosków, tylko nie mam pojęcia jak to zrobić
Mam potem w zapytaniu czas1, czas2, czas3, czas4 itd I teraz chciałbym zrobić żeby pobierał dane z formularza i zamieniał je na te zmienne w pętli na zasadzie najpierw $czas1 = $_POST['czas1']; po dodanie 1, żeby było $czas2 = $_POST['czas2']; Chciałem to w jak najmniejszej ilości miejsca zrobić dlatego pętelke próbowałem zastosować Ave |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 896 Pomógł: 76 Dołączył: 15.11.2003 Skąd: Sosnowiec/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zmienne o zmiennej nazwie: http://www.php.net/manual/pl/language.variables.variable.php
Ale ja bym użył raczej tablicy a nie numerowanych nazw zmiennych... |
|
|
![]()
|
|
Chyba to ta późna godzina, że tam tablicy nie zauważyłem....
Dzięki wielkie ![]() Ave |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 10:19 |