![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 11.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki problem ze skryptem.
Ten kod ładuje mi wynik z pliku PHP do warstwy. Problem polega na tym że jeśli w tym divie pojawi się zawartość na której znowu będę chciał operować to nie mogę np. wynikiem jest link <a href=# id="jakisid">Link</a> i chcę podpiąć go pod kod:
To nie chce działać. Firebug wywala brak elementu. Ten post edytował thoran 18.02.2009, 16:00:21 -------------------- www.gildwars.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a kod JS przesyłasz ze strony razem z wynikiem PHP
![]() -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 11.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie kodu JS nie przesyłam z wynikiem, przy czym jak bym nie zrobił to i tak nie działa. Żeby mi to zadziałało muszę zrobić funkcję w JS która wykona mi ten kod przy czym takie rozwiązanie niweczy zalety biblioteki mootools.
-------------------- www.gildwars.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 19:53 |