![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 21.06.2008 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
tworze coś jak taki mini portal, ale mam kłopocik ![]() na razie tak na sucho chciałem zrobić, aby wyświetlała się zawartość jednej tabeli,(po protu np. news z mysql) i niżej żeby było insert into... dodawanie rekordu... i żeby to był odrazu drugi news... ale kompletnie mi to nie wyhcodzi.. proszę was o pomoc... może to być mało zoptymalizowany kod, byle działał ![]() ja miałem coś takiego .. CODE include('set.php');
?> $zapytanie = "SELECT * FROM gry"; $wynik = mysql_query($zapytanie, $host) or die ('Bł±d: ' . mysql_error()); while ($rekord = mysql_fetch_assoc($wynik)) echo " " . "$rekord[nazwa]" . ' ' . "$rekord[opis]" ?> if ($_POST['dodaj']) { $a1 = $_POST['nazwa']; $a2 = $_POST['opis']; $zapytanie = "INSERT INTO `gry` (nazwa, opis) VALUES ('$a1', '$a2')"; $idzapytania = mysql_query($zapytanie); ; echo $idzapytania; } else { echo 'co jest xle'; } ?> Ten post edytował nospor 18.02.2009, 10:11:59 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 07:44 |