![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 9 Dołączył: 16.09.2005 Skąd: Rybnik Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam dwie tabele w jednej zawarte numery id piłkarzy I JEGO dane Wygląda to mniej więcej tak: Nazwa: pilkarze id = 1 Imie i nazwisko = Ktos ktos . id = 2 imie i nazwisko = ktos inny . id = 3 imie i nazwisko = ktos jeszczeinny A W drugiej tabeli mam jeden rekord: Nazwa: najlepsi id = 1 // to pole auto_increment na to nie patrzymy p1=1 p2= 2 p3=3 Wynik zapytania do tabeli najlepsi wyciąga mi do tablicy rekordy p1=1 p2=2 I Chciał bym te wyniki zastąpić imieniem i nazwiskiem z pod tabeli pilkarze Czyli jak np p1=1 to imie i nazwisko = ktos ktos p2=2 to imie i nazwisko = ktos inny Próbowałęm to jakoś w zapytaniu połączyć ale nie wychodzi.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 781 Pomógł: 256 Dołączył: 29.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Coś w ten desen bedzie
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 9 Dołączył: 16.09.2005 Skąd: Rybnik Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrobiłem tak i dalej nie działa. $pilkarz = mysql_fetch_assoc($numer1); print_r($pilkarz); pokazuje
Ciężka sprawa! hihi -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.06.2025 - 08:31 |