![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Jako, że na forum grasuje kilka osób z Zamojszczyzny, a niektórzy nie znoszą prasy drukowanej i innych ogłupiających mediów, postanowiłem napisać tutaj.
Jestem współorganizatorem Zamojskich Spotkań IT zwanych po prostu ZamCampem. ![]() Z racji, iż w okolicach tzw. Ściany Wschodniej w świecie IT dzieje się bardzo niewiele, postanowiliśmy rozruszać nieco lokalne środowisko, które posiada wielu pasjonatów, którzy mogą udoskanalać się wyłącznie samodzielnie. Znamy wszyscy program nauczania informatyki w szkołach, a Zamojszczyznę i okolice zamieszkują laureaci wielu olimpiad wojewódzkich, a także i ogólnopolskich (m.in. zwycięska drużyna konkursu DialNet Masters mieszka ~20km od Zamościa ![]() ZamCamp był pierwszym campem na Wschodzie. ![]() Ok, pora na konkrety:
![]() Najbliższe spotkanie: 23.09.2010 @ 16:00 http://zamcamp.pl/zamcamp-23-09-2010-193.html
Powód edycji: [erix]: nowe spotkanie
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Od czerwca nie ma nowych informacji na stronie http://zamcamp.pcinside.pl więc moim skromnym zdaniem można to przykleić przed kolejnym spotkaniem, ale nie ma chyba potrzeby żeby wisiał po spotkaniu.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
90% campów na wakacje robi przerwę, ZamCamp również. ;]
Dodałem info o kolejnym spotkaniu. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A nieee!!!! Przegapiłem, kiedy następne? Wiem że szybko trochę ale jestem ciekaw kiedy następne spotkanie. A ta zwycięska druzyna to ja i kumple z Tomaszowa!!
(no dobra to nie my... ) Wiem że ten post troche tu nie pasuje, ale proszę o jakieś info a potem usuniecie go. Pozdro -------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]()
|
|
Cytat A nieee!!!! Przegapiłem, kiedy następne? Wiem że szybko trochę ale jestem ciekaw kiedy następne spotkanie. Na razie na październik jest zaplanowane, ale wszystko w praniu. ![]() Z takich milszych wiadomości - mamy sponsora. ![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:20 |