![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 16.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam taki kod php
Ma on za zadanie wysłać formularz z serwera na pocztę. Lecz coś mi się tu nie podoba :-] Otóż gdy się już przyciska "OK" i wysyła ten formularz, to pojawia się komunikat , który zmienia stronę na białą i zostawia zdanie w górnym lewym rogu. Zdanie to informuje o zakończonej operacji. Skrypt został już zastosowany pod tym adresem>>> LINK<<< Chciałbym, aby po naciśnięciu opcji "OK" pojawiał się tylko komunikat w małym okienku. Przy tym mógłby się jeszcze wymazywać wcześniej wypełniony formularz. Dziękuje za pomoc Dodam jeszcze, że jeśli chodzi o php to jestem zielony, więc prostymi słowami proszę... Ten post edytował katowicecentrum 17.02.2009, 07:50:49 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat więc prostymi słowami proszę... A wiec: 1) Umieszczaj tematy we wlasciwych dzialach - przenosze na przedszkole 2) uzywaj wlasciwego bbcode. W typ przypadki [php] a nie [code] - Popraw poprzedni post 3) Komunikat ci sie tylko wyswietla, bo tylko go wyswietlasz po wyslaniu forma. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 16.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nikt mi nie odpowie na tak banalne pytanie, ja dalej nei wiem jak to zrobić :-/!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ten post edytował katowicecentrum 17.02.2009, 07:50:10 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 37 Dołączył: 4.06.2005 Skąd: Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No patrząc na to co podałeś w linku, i na to co tu zamieściłeś to nic nie wynika.
Musisz pokazać cały skrypt. Powiem tak wygląda na to , że po wysłaniu formularza pojawia się
Zamiast tego możesz sobie wstawić sobie 1. przeniesienie na główną stronę
2. przekierowanie z opóźnieniem
Oczywiście możesz wstawić co tam chcesz. Niestety nie mogę wskazać Ci linijki w której to trzeba zrobić, bo wydaje mi się, że kod który pokazałeś jest nie pełny. Pozdrawiam Redelek Ten post edytował redelek 17.02.2009, 09:12:25 -------------------- Pozdrawiam
Piotrek R |
|
|
![]()
|
|
Zamiast kodu w wierszu 30-31 daje ten Twój. Tą propozycję nr. 1. gdzie po wysłaniu maila strona miałaby po prostu przejść w inną. Po wysłaniu owszem, przechodzi... ale mail nie dociera. Ten kod jest nie pełny, brakuje mu tylko "formularza" pomiędzy wierszami 37-40. To nie jest kod już z danym formularzem, tylko z tym mechanizmem, który go wysyła z serwera na maila.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 05:21 |