![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 365 Pomógł: 8 Dołączył: 16.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Na mojej stronie na yoyo.pl przy wysyłaniu wiadomości wywala coś takiego: Kod [b]Parse error[/b]: syntax error, unexpected T_STRING, expecting T_OLD_FUNCTION or T_FUNCTION or T_VAR or '}' in [b]/var/www/moja/strona/phpMailer/class.phpmailer.php[/b] on line [b]45[/b] Wszystkie pliki mam z roższeżeniem *.php. U mnie na localhost wszystko dobrze działa. Co mam poprawić? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 256 Pomógł: 7 Dołączył: 1.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jesteś pewien, że masz takie samy pliki na localhost? Bo moim zdaniem jest to błąd składni lecz nieomylny nie jestem. Daj tutaj linie od 40 do 50 pliku class.phpmailer.php
Ten post edytował Hectic 15.02.2009, 20:44:02 -------------------- Nie proś o to, idź i sam to zdobądź.
Zrób to, a osiągniesz sukces. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 365 Pomógł: 8 Dołączył: 16.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod /** * Email priority (1 = High, 3 = Normal, 5 = low). * @var int */ public $Priority = 3; /** * Sets the CharSet of the message. * @var string */ Linia nr 45: public $Priority = 3; Pliki na localhost'cie i na serwerze są na 100% takie same. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 31.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a u mnie na cba.pl wyskakuje "Language string failed to load: connect_host"
gdzie hostem jest poczta na onecie na lokalnym kompie jest ok prosze o pomoc ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
@gcdreak odpalasz skrypt napisany w php5 pod php4
![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Tak, też myslałem, ale pozmieniałem moje pliki z *.php na *.php5 i wtedy wywalało inne błędy. Chyba, że jakoś inaczej mam coś zrobić?
W dalszym ciągu czekam na pomoc. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat i wtedy wywalało inne błędy No to z laski swojej pokaz nam te bledy Pamietaj ze phpmailer inlcuduje w sobie inne pliki, wiec jak pozmieniales nazwy plikow, to on moze juz ich nie znaleźć ps: jest tez phpmailer napisany pod php4 - moze wiec z niego skorzystaj ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
phpmailer na php4 także próbowałem --> bez pozytywnych efektów
|
|
|
![]()
|
|
kurcze.... mamy cie ciagle ciagnac za jezyk? Co to sa te niepozytywne efekty? jakies bledy?
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Teraz zmieniłem rozszeżenia tych plików i wywala coś takiego:
Kod [b]Warning[/b]: fsockopen() [[url="http://www.mojastrona.yoyo.pl/function.fsockopen"]function.fsockopen[/url]]: unable to connect to smtp.gmail.com:587 (Connection refused) in [b]/var/www/sites/yoyo.pl/moja/strona/phpMailer/class.smtp.php[/b] on line [b]122[/b]
Ten post edytował gcdreak 16.02.2009, 18:29:06 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 03:43 |