![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 189 Pomógł: 1 Dołączył: 28.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam układ strony oparty o floaty. Mam je dwa left i right, jeden na przeciw drugiego. Chcę aby div w którym się znajdują był możliwie najmniejszy. W FF uzyskuje to poprzez nadania pojemnikowi z dwoma floatami wartości: float left. Jednak w IE(najbardziej zgodnej ze standardami przeglądarką
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
ustaw jakiś width dla pojemnika z divami
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 189 Pomógł: 1 Dołączył: 28.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem o tym, ale chciałbym, żeby była ona określana automatycznie. Czy to jest możliwe w przeglądarce (co do joty przestrzega sandardów W3C) IE.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Ciężko powiedzieć z powodu braku przykładowego kodu, ale może spróbuj tego: http://www.alistapart.com/articles/holygrail
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]()
|
|
A czy dało by się to rozwiązać bez określania żadnych bezwzględnych wartości?
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 13:57 |