![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrobiłem sobie szablon we flashu, podzieliłem, i zrobiłem logo we flashu(parenascie obrazków złączonych w Adobe ImageReady). I mam problem, ponieważ układam szablon w html-u(przez div-y) i logo nie ma tych wymierów co powinno mieć. Co mam zrobić by było oki ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pytanie nie jest idiotyczne, bo wszystko jest oki, ale jak exportuje do flash, to logo ma inne wymiery, co robić? Jak zapisałem jako animowany gif, to wymiery oki !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 44 Dołączył: 14.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to wstawiajac flasha na stronie okresl parametry width -> szerokość i height -> wysokość...
-------------------- Pomogłem? Zmotywuj mnie do dalszej pracy i kliknij magiczny przycisk:
![]() |
|
|
![]()
|
|
określam wielkość i szerokość, i jest coś nie tak...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 44 Dołączył: 14.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To pokaż kod jaki wklejasz na stronie bo chyab robisz cos zle ze podajesz szerokosc i wysokosc a masz inne wymiary...
-------------------- Pomogłem? Zmotywuj mnie do dalszej pracy i kliknij magiczny przycisk:
![]() |
|
|
![]()
|
|
Taki kod mam na stronie:
Kod <object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0" width="936" height="222">
<param name="movie" value="images/logo.swf"> <param name="quality" value="high"> <param name="bgcolor" value="#FFFFFF"> <embed name="Untitled-1" src="images/logo.swf" width="936" height="222" quality="high" bgcolor="#FFFFFF" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"> </object> |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To logo u Ciebie ma 936 px ? Chyba chodzi Ci o top. Może we flashu utworzyłeś plik o innym rozmiarze ?
|
|
|
![]()
|
|
No top, top, we flashu jak robiłem dałem te rozmiary co mają być. Top jest zrobiony z paru obrazków, i połączone Adobe Image Ready.
eee... kto pomoze ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat logo nie ma tych wymierów co powinno mieć Cytat to logo ma inne wymiery Co to jest wymier? ![]() Cytat No top, top, we flashu jak robiłem dałem te rozmiary co mają być. Takie, jak dla całego klipu ustawionego w opcjach? -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 04:19 |