![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 4.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Chcę na mojej stronie wstawić intro we flashu (index.php) Wiem jednak że nie każdy będzie chciał za każdym razem je oglądać. Chciałbym więc poniżej obiektu flash wstawić skrypt, który pozwoli użytkownikowi przy następnej wizycie ominąć intro i wejść bezpośrednio na stronę.(index1.php). Wiem że chodzi o ciasteczka, instrukcję warunkową. Proszę o pomoc i gotowe rozwiązanie. dziękuję Ten post edytował bulion 13.02.2009, 21:10:00 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
setcookie()" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual
oraz if($_COOKIE['nazwa'] == 'treść') header('Location: index1.php'); Ten post edytował .radex 13.02.2009, 21:32:26 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 4.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dziękuję, czy mogę prosić o wskazanie (wklejenie) tutaj kodu który mam wstawić by po prostu zadziałało...
wybacz ale jestem laikiem w te klocki i zupełnie nie wiem nawet od czego zacząć. nigdy nie konstruowałem działającego skryptu php sam. WIEM że tego typu prośby nie są zbyt mile widziane, ale.... Ten post edytował bulion 13.02.2009, 22:10:20 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wybacz ale jestem laikiem w te klocki i zupełnie nie wiem nawet od czego zacząć. Następnym razem jak zepsuje Ci się pralka zadzwoń do specjalisty żeby Ci za frajer zrobił bo jesteś laikiem.nigdy nie konstruowałem działającego skryptu php sam. WIEM że tego typu prośby nie są zbyt mile widziane, ale.... Czy Ty masz tu obecnych za idiotów? Co kogo obchodzi, że jesteś laikiem? Jeśli nim jesteś to możesz prosić o pomoc w nauce a nie o gotowca. |
|
|
![]()
|
|
ciekawy support, doprawdy.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 07:10 |