![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 13.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam pytanko następujące. Mam formularz zamówieniowy w php dość rozbudowany, wszystko ładnie wysyła, tylko potrzebuję żeby mail oprócz danych z formularza miał tło i może logo firmy. Chodzi o to żeby się mail nadawał od razu do druku zamówienia i był w kolorze i z obrazkiem, albo określonej czcionce. Da się to zrobić?? i jak tak to jak ![]() Wysyłam funkcją mail, a może jakoś inaczej do tego podejść, całkiem inny sposób? Proszę o pomoc |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 740 Pomógł: 15 Dołączył: 23.08.2004 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do maili to generalnie polecam bibliotekę http://www.swiftmailer.org/
-------------------- bigZbig (Zbigniew Heintze) | blog.heintze.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 890 Pomógł: 339 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wysyłam funkcją mail, a może jakoś inaczej do tego podejść, całkiem inny sposób? Wystarczy ustawić nagłówki Content-type na text/html i poustawiać wszystko jak w HTML i CSS.Example #4 Sending HTML email |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 13.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki wielkie
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 09:06 |