![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 21.06.2008 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
jakiś czas temu, zarejstrowałem 2 domeny na nazwa.pl za darmo, skorzystałem z okazji, patrze za free więc daje rejestruj itp. ale nie podałem prawdziwych danych, regonu itp. czy nic mi się nie stanie, jak nie opłace później tej domeny lub gdy bede chciał oplacacic na nastepny rok to czy bedzie taka mozliwosc |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 296 Pomógł: 32 Dołączył: 3.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A czemu podałeś fałszywe dane? złamałeś poprzez to regulamin. Trzeba czytać co piszą w regulaminach, a nie zakładać na fałszywe dane, a później szukać pomocy na forach. Raczej pewno nikt się nie zorientuje, ze podałeś fałszywe dane przy przedłużeniu... ale tak naprawdę nie jest ta domena Twoją własnością... nigdy nie będziesz mógł jej sprzedać... a jak bedziesz chciał zrobić cesję na samego siebie to wszystko wyjdzie:) bo trzeba skan dowodu
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 21.06.2008 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja ja zarejestrowalem za free na jakis dziwne dane,
nic mi za to nie grozi ?! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 12 Dołączył: 30.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Myślę, że jak sie nie bedziesz tym chwalił i nie bedziesz probowac nic z domeną robic, to nie ;p
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
nic juz z nimi nie robie, mam nadzieje ze nic sie nie stanie ;p
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 17 Dołączył: 4.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam nadzieję że takich jak ty wszystkich pozamykają, a za składanie fałszywych danych ( bo skoro raz to zrobiłeś a koledzy twierdzą że nic Ci się nie stanie ), kiedyś dostaniesz porządnie po 4 literach.
PS: Jak najdalej od takich klientów jak Ty. Miłego wieczoru ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Głupich nie sieją, sami rosną.
Tragedia. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak, ale ktoś musi podlewać nasionko...
Żal mi takich ludzi, jak oni sobie w życiu poradzą. Grupę krwi też podasz fałszywą bo będzie darmowe badanie? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 199 Pomógł: 2 Dołączył: 9.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Takie składanie fałszywych danych, podlega pod paragraf
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 11:20 |