![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 120 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2003 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Znalazlem dzisiaj bardzo stary lay, ktory robilem dobre 2 lata temu
![]() Z ciekawosci pytam jakie wrazenie wywiera (co zmienic (czy wogule jest sens cos zmieniac ![]() Click |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
Uznaję, że to dowcip, i przenoszę pracę na hydepark. W końcu forum oceny musi jednak trzymać jakiś poziom.
W końcu czasem warto się pośmiać ze swoich starych prac. ![]() ![]() ![]() A tak w temacie. Dawno dawno temu, jak jeszce nie wiedziałem, że nie wolno mi zajmować sie grafiką, animacją, ani innymi tego typu rzeczami, 8) zmontowałem takie interko http://steduz.pl/ (tylko intro) ![]() Nie pytajcie po co, dlaczego, ani dla kogo. Powiem tylko, że była to pierwsza praca dla fimy, z którą już od około 2 lat z bardzo dużym zadowoleniem współpracuję, (i nie jest to nikt od zdrowia, ani fizycznego, an tym bardziej psychicznego. ![]() Tak więc takie prace również czasem się przydają, mi np. się przydała... -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 461 Pomógł: 32 Dołączył: 17.09.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wypowiadam się
![]() Albo dobra zrobię wyjątek... bez obrazy ale layout wygląda na taki któy ja mógłbym zrobić spokojnie -a z góry zaznaczam, że na grafice znam się tyle ile na chińskim stosowanym czyli wcale... To tyle jeśli chodzi o aktualny jego odbiór...jednakże istnieje szansa, że można coś z tego zrobić - tylko trzeba by było zrobić to od nowa... nie obraź się za tą krytykę...wiem, że nie powinienem tak pisać bo sam na grafice się nie znam...ale jednak ten lay nie przypadł mi do gustu |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A mi sie layout podoba. I bym ocenił na 4/5 - może mniej, bo nie wiem jak by menu wyglądało.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 461 Pomógł: 32 Dołączył: 17.09.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wybacz krytykę...gdy obejrzałem to w rzeczywistych rozmiarach (wczęśniej przeglądarka mi zmiejszyła roziary tak,że wyglądąło tragicznie) to doszełem do wniosku, że warto pobawić sietorchęnad tym layem...odpowiednio dobrana czcionka, kolory i dodatkowa grafika (np. menu) i stronka będzie extra..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 569 Pomógł: 0 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
DreeD to ty tworzyles ta lige
![]() ![]() -------------------- Warsztat: Linux: PHP, MySQL, Apache, NetBeans, C++, Qt-Creator
Użytkownik, słowo którego specjaliści IT używają, gdy chcą powiedzieć idiota Zarządzaj swoim budżetem domowym |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
Cytat 8) zmontowałem takie interko http://steduz.pl/ (tylko intro) :lol:
Hahah jaka muza konalem ze smiechu moze ja swoje stare prace wyciagne :-) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 120 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2003 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat DreeD to ty tworzyles ta lige
![]() ![]() tia... Ja z qmplami... ![]() totalny niewypal glownie przez sedziow ![]() ![]() nistety juz w q3 nie gram od dobrego roku ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat nistety juz w q3 nie gram od dobrego roku
![]() Dobrze gada, polać mu !! Q3 suxxx ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 569 Pomógł: 0 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Cytat nistety juz w q3 nie gram od dobrego roku
![]() Dobrze gada, polać mu !! Q3 suxxx ![]() A cicho byc :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Tolarancji troche spenalzo ![]() -------------------- Warsztat: Linux: PHP, MySQL, Apache, NetBeans, C++, Qt-Creator
Użytkownik, słowo którego specjaliści IT używają, gdy chcą powiedzieć idiota Zarządzaj swoim budżetem domowym |
|
|
![]()
|
|
Cytat Cytat nistety juz w q3 nie gram od dobrego roku
![]() Dobrze gada, polać mu !! Q3 suxxx ![]() Racja! ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 554 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2002 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Dawno dawno temu, jak jeszce nie wiedziałem, że nie wolno mi zajmować sie grafiką, animacją, ani innymi tego typu rzeczami
Święte słowa ![]() Kiedys bawiac sie we flashu zrobilem takie cos i dalem sobie spokoj z grafika ![]() -------------------- "Real children don't go hoppity-skip unless they are on drugs."
|
|
|
![]()
|
|
Cytat Kiedys bawiac sie we flashu zrobilem takie cos i dalem sobie spokoj z grafika :lol:
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 103 Pomógł: 0 Dołączył: 25.04.2003 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dla mnie więcej problemow stwarza zrobienie grafy niż napisanie pod to kodu
![]() Może ktoś mie podszkoli ![]() -------------------- r.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 148 Pomógł: 0 Dołączył: 16.06.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ej no nie przesadzajcie - te prace nei sa takie zle - bywaly gorsze ale nie jest tragicznie - ja mam awersje do flaszki i zrobienie takiego czegos zajeloby mi tydzien
![]() Wiec zawsze moze byc gorzej ![]() -------------------- -=Yacho=-
nospor -> trzymaj sie i nie dajcie sie ! |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator planeta/IRC Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 385 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Zabrze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja sie dużo wcześniej zorientowalem że od grafiki i animacji musze sie trzymać najdalej jak tylko to mozliwe. Moje pierwsze (i zarazem ostatnie) prace we flashu mogłyby nieźle podbudować na duchu autorów prac powyższych. Uwierzcie mi, może być gorzej, i to o wiele
![]() -------------------- "Programmers are in a race with the Universe to create bigger and better idiot-proof programs, while the Universe is trying to create bigger and better idiots. So far the Universe is winning."
Cudi's devBlog |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Jak już tak wygrzebujemy, to:
(A.D. 2002) http://www.traductor.katowice.pl/ (A. D. ~2000) http://www.spoleczna.pl/ -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 660 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2002 Skąd: Starachowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat (...) zmontowałem takie interko http://steduz.pl/ (tylko intro)
DeyV: powiem Ci, że to intro oddziałuje na psychikę prawie jak filmy Davida Lynch'a (np. Eraserhead) ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 636 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 101 Pomógł: 1 Dołączył: 28.12.2003 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://steduz.pl/
ja z tego nie moge nie jestem wymagajacy bo sam niewiele umiem ale ta muzyka sprawia ze mam lepszy chumor ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 04:55 |