![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 1 Dołączył: 22.09.2008 Skąd: Wadowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Szukałem na forum o tym, jednak nie znalazłem zadowalającej odpowiedzi. Mam następujący pomysł. Ktoś klika w link (który gdzieś tam przekierowywuje), a o tym fakcie jestem automatycznie powiadamiany przez e-mail (w mailu ip i isp mam zapisane). Z tym drugim może bym sobie poradził, jednak ze zliczaniem nie wiem za co się zabrać. Prosiłbym o taki "goły" skrypt. Z góry dziękuję i pozdrawiam, janekpogwad |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
1) Pokazujesz zdjecie
2) Link przekierowuje na twoja strone (przekieruj.php) 3) Odczytujesz co zostalo klikniete i dodajesz 1 do licznik dla tego linku 4) Wysylasz headera gdzie ma przeniesc docelowo Przyklad baner -> przekieruje.php (liczenie) -> header('Location: http://google.pl') |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 1 Dołączył: 22.09.2008 Skąd: Wadowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No dobrze, ale ja bym prosił o skrypt, ponieważ ja się jako tako nie umiem za to zabrać. I gdzie by to miało zapisywać to +1 licznik? Ja bym chciał gdzieś do pliku.
|
|
|
![]()
|
|
Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
To ja chętnie zrobię taki skrypt.
Ofertę prosze na PW. Pozdrawiam, |
|
|
![]()
|
|
Już sobie poradziłem - do zamknięcia.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 16:11 |