![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 227 Pomógł: 1 Dołączył: 12.05.2002 Skąd: gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam taki kod:
Co zaczyna wyrzucać mi dane w pliku csv. Dalej są zapytania do bazy i wyrzucane rekordy, a taki mam problem - chodzi mi o to aby zaczął ściągać wcześniej plik przed jego wygenerowaniem na jednym serwerze jest ok na drugim nie, wiec pewnie kwestia ustawień php ktoś poradzi na co zerknąć ? -------------------- Materiały i Wypracowania znajdziesz na zgapa.pl i
Encyklopedii Zgapedia Jedyny przedawkowany portal motoryzacyjny to autoholik.pl |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 18 Dołączył: 2.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 227 Pomógł: 1 Dołączył: 12.05.2002 Skąd: gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie bardzo
![]() i jak .. może ktoś miał podobne problemy ? -------------------- Materiały i Wypracowania znajdziesz na zgapa.pl i
Encyklopedii Zgapedia Jedyny przedawkowany portal motoryzacyjny to autoholik.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 677 Pomógł: 89 Dołączył: 31.08.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bez sensu jest ustawianie dwa razy nagłówka Content-Type. Bez sensu jest również "txt" w Content-Disposition... Ten post edytował mls 13.02.2009, 13:38:37 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 08:45 |