![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 17 Dołączył: 4.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Chciałbym zapytać w jaki sposób ( przy pomocy jakiego programu ) mógłbym nagrać ISO DVD z windows Server 2008 z MSDN`a na pendrive gdzie mógłbym z niego zainstalować ten system na moim PC ? Szukałem już w necie informacji na ten temat ale niestety nie znalazłem wyczerpujących wypowiedźi. Może ktoś z forumowiczów robił już coś takiego ? Jeśli tak to proszę o pomoc. Nie posiadam w chwili obecnej napędu DVD stąd jedyną opcją instalacji tego systemu na moim PC jest instalją z botowalnego pendriva. Z góry dzięki za pomoc. Pozdr. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Spróbuj może tego? http://www.thinkdigit.com/forum/showpost.p...amp;postcount=3
Była jeszcze jakaś inna instrukcja, tylko nie mogę sobie przypomnieć, jaki to program był. Wyedytuję, jak znajdę. ![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 17 Dołączył: 4.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok dzieki
![]() Jutro spróbuję to zrobić. ;/ Mam problem z linkiem który mi podałeś .... nie otwiera się |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
No fakt, teraz siadł...
Spróbuj tego: http://www.bootdisk.com/pendrive.htm Byleby sam bootsektor przegrać, reszta z górki. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Rapidshare, wybornie...
A jakie pytanie? ![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
mam instalke windy na dysku w formacie ISO .... i ( chyba juz ) botowalnego pendriva ... jak teraz nagrac na niego ten obrazek
![]() |
|
|
![]()
|
|
Użyj UltraISO albo zamontuj obraz w wirtualnym napędzie i zwyczajnie przekopiuj pliki na pędraka.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
ok dzięki
Właśnie pliki kopiują się na pendka ... dam znać czy się udało za jakiś czas. za mały pendrive ;/ myślałem że 2GB wystarczy UPDATE Pendrive za mały Więc spróbuje z dysku HD na dysk HD mam 2 dyski na PCcie Póki co okazał się że mam za mało pamięci ram ![]() Ale daje Ci + za pomoc... bo w sumie to zrobiłeś ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 16:13 |