![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam takie pytanie, generuje plliki xls przy użyciu Spreadsheet_Excel_Writer_Workbook i plik ladnie się generuje wszystko jest okej, ale powstaje dziwny problem tego typu.
- plik wygenerowany wazy 19kb - otiweram plik ( nie zmieniam nic ) i pyta mnie o zapis zmian - po zapisaniu plik wazy juz 30kb Moje pytanie brzmi co trzeba by ewentualnie zrobić żeby wygenerowany plik był juz w pełni Excelem że tak powiem. A problem jest o tyle palący że wysyłam te formularze do MF i ich system odrzuca mi te formularza a kiedy zapisze ponownie to wszystko jest okej problem może wynikać z tego iż stosuje tam formuły żeby osiągnąć pole typu data ( =DATA.WARTOŚĆ( "2007-01-01" ); ) z góry dziękuję za wszelką pomoc. -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.06.2025 - 20:45 |