![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 173 Pomógł: 1 Dołączył: 26.10.2005 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wiem, ze konstrukcja mojej strony jest niezgodna ze stadnardami i nie powinienem robic calego layoutu na tabeli, ale niestety klientowi sie spieszylo, i nie mialem czasu bawic sie w pozycjonowanie DIVow,
jednak z tego powodu pojawił sie problem: mam 3 kolumny: CODE ------------------------------------------ | width:auto | width:800px; | width:auto | | tloNr1.gif | tresc strony | tloNr2.gif | ------------------------------------------ lewa i prawa kolumna mają zająć całą wolną przestrzeń i mają mieć inne tła powtarzalne w poziomie. srodkowa kolumna zawiera własciwa tresc strony, naglowek, menu itp i ma stałą szerokość. tradycyjnie pod FF wszystko śmiga pięknie, aż miło patrzeć, niestety jak zwykle IE sprawia problemy, lewej i prawa kolumna nie rozszerza sie wcale, wiec całość sprawia wrazenie przyklejonej do lewej krawedzi. zna ktos moze rozwiazanie?? |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
IE jest upośledzone: http://kurs.browsehappy.pl/Bugi/Width polecam poczytanie tej strony, źródło wiedzy na temat upośledzenia IE.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.06.2025 - 16:07 |