![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 0 Dołączył: 30.06.2007 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie.Chcialbym napisac skrypt komentarze na stronie www.Lecz chodzi mi o same komentarze z panelem admina.W sieci widzialem skrypty w ktorych dodaje sie artykuly lub newsy i dopiero je sie komentuje np cutenews.Lecz mi chodzi aby wpisywac czyste komentarze a z panelu admina je kasowac lub dodawac.Moze znacie jakies juz gotowe skrypty
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 1 Dołączył: 25.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale to wystarczy dodać do danego komentarza (w bazie) dodatkowe pole, czy jest zmoderowany czy nie.
I w przypadku braku akceptacji ich nie wyświetlać. Np. dodać pole: "accept" do bazy. Wszystkie dodawane komentarze automatycznie miały by wartość false. A dopiero admin mógłby im ustawić dopuszczenie. -------------------- WebSEM.pl - Jak promować stronę internetową? - marketing internetowy i nie tylko...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 0 Dołączył: 30.06.2007 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
chodzilo mi bardziej o skrypt komentarze z adminem chocacy na plikach txt poniewaz nigdy nie robilem na mysql i nie iwem jak to sie robi dlatego chcialbym aby bylo to na plikach txt
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 2 Dołączył: 8.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
men, tylko bazy danych
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 23:22 |