![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 1 Dołączył: 24.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
problem jest taki w schemacie jest tabela struktura i strukturai18n, odpowiednio w lib/form/strukturaForm.class.php jest ustawione
a teraz w akcji controllera chciałbym usunąć jedno z pół zdefiniowane w strukturaI18n czyli w apps/backend/modul/actions/actions.class.php
i jak teraz usunąć pole z formularza strukturaI18n o nazwie description, z głownego formularza wiadomo że można w ten sposób
a czy da się usunąć pole które jest zdefiniowane w strukturaI18n o nazwie description ? wyeliminować można pola w ten sposób, że trzeba utworzyć od nowa StrukturaI18nForm, tam usunąc pola, których nie chcę, i pożniej poprzez embedForm dołaczyć do formularza głownego, to znam, ale czy można prościej? Ten post edytował stachuf11 8.02.2009, 20:19:44 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 9 Dołączył: 16.06.2007 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie do konca rozumie o co biega
![]() ![]()
No chyba o to chodzilo a nie trzeba nic deklaorwac ponownie ![]() -------------------- Odpowiedziałem? Pewnie streamuję http://livecoding.tv/galileoprime.
Chcesz abym odpowiedział właśnie na Twoje pytanie? Napisz do mnie wiadomość prywatną, prócz odpowiedzi możesz zobaczyć jak rozwiązuję Twój problem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 07:59 |