![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 106 Pomógł: 0 Dołączył: 21.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam przeglądałem pewien kod w poszukiwaniu odpowiedzi na moje pytania i napotkałem coś takiego...
Kod <a href='?k=1&n=$row[name]&e=$row[email]'>[U S U Ń]</a> niby prawie normalne ale .... [code][/code] Dlaczego zamiast $e jest &e wertowałem i nie znalazłem podpowiedzi... czy to przez html? Dlaczego jest ?k=1&n... jakby mi to ktoś wyjaśnił to byłbym wdzięczny... z góry dzięki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 850 Pomógł: 120 Dołączył: 15.02.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cytat Dlaczego zamiast $e jest &e Bo taka jest konstrukcja lnków. To nie kod php & - oddziela każdą kolejną zmienną dla: Cytat ?k=1&n=$row[name]&e=$row[email]' k=1 n=$row[name] e=$row[email] to tak samo jak w PHP chciał byś przez GET $k="1"; $n="$row[name]"; $e="$row[email]"; Cytat Dlaczego jest ?k=1&n To tak jakby POST w form. Wywoła sie ten sam plik a dodatkowo do linku dopisze sie to ?k=1&n... i wykona sie to co ma zrobić ten link. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 106 Pomógł: 0 Dołączył: 21.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
OK zrozumiałem dzięki....
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 07:59 |