![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 0 Dołączył: 3.02.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Mam pytanie jak zainstalowas Joomla na cba.pl, W panelu admina na cba mam taką podstronę "Oprogramowanie", no i tam mam Joom;la, php fusion itd. Klikam na Dodaj, ale pyta się mnie o nazwe i hasło bazy danych, niewiem jakie jest, pomoze mi ktoś
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 267 Pomógł: 36 Dołączył: 8.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dostales maila od cba.pl - znajdz taka tresc:
Dane dotyczące bazy danych MySQL: serwer: mysql.cba.pl port: xxxx login do bazy: wybierasz go przy zakladaniu nowej bazy w panelu nazwa bazy: wyświetli się w panelu po jej dodaniu i na ogół ma formę uzytkownik_cba_pl Nowa baze zaklada sie jak sie juz zalogujesz i wchodzisz w Zarzadzaj SQL - nastepnie wpisujesz odpowiednie dane i pozniej dopiero instalujesz Jommla podajac te dane ktore przed chwila wpisales ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 0 Dołączył: 3.02.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Thx, mam jeszcze jedno pytanie, czy można zainstalować Forum phpBB3, bez bazy danych i jak to zrobic?? Sciagnałem skrypt na pulpit, i teraz to musze total commanderem na strone wrzucic? A jak to później na cba zainstalować? Czytałem faq, ale nie wyszlo;(
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 104 Pomógł: 7 Dołączył: 9.12.2008 Skąd: wroc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale z Ciebie trol
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 267 Pomógł: 36 Dołączył: 8.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisales ze masz w cba.pl mozliwosc zainstalowania oprogramowania
![]() Poczytaj: http://forum.php.pl/index.php?act=announce&f=27&id=4 Ten post edytował *OuTSideR* 6.02.2009, 12:11:25 |
|
|
![]()
|
|
Dobra, zainstalowałem Joomle, ale moja strona wyglada jak strona joomli;) Jak zmieniac szablony tresci? I czy mozna dodac forum?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Zainteresuj się TUTORIALEM do joomli a nie będziesz pytał o każde gówno.
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=jo...&lr=lang_pl Ten post edytował wookieb 6.02.2009, 12:56:46 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat ale z Ciebie trol Czy Twój post wniósł coś konkretnego do dyskusji? Nie. Od tego macie PW, aby sobie bluzgać. Na CBA.pl jest cały osobny dział poświęcony Joomli: http://www.cba.pl/forum/viewforum.php?f=24 Dalszą dyskusję uważam za zbyteczną. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 07:06 |