![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 4 Dołączył: 16.08.2006 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam
Chcę na stronie zrobic odtwarzacz filmów i chciałem zrobić żeby przed oglądnięciem właściwego filmu odtwarzał się inny krótki film (taka wejściówka). Ogólnie chodzi mi o uzyskanie podobengo efektu jaki jest na onet.tv gdzie przed filmem odtwarza się reklama. Tylko nie wiem jak zrobić żeby po skończeniu odtwarzania pierwszego filmu włączył się drugi. Dlatego proszę was o pomoc. Film najlepiej aby odwtarzał się w domyślnym odtwarzaczu użytkownika. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 415 Pomógł: 46 Dołączył: 26.05.2007 Skąd: Sandomierz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tylko nie wiem jak zrobić żeby po skończeniu odtwarzania pierwszego filmu włączył się drugi. Dlatego proszę was o pomoc. Film najlepiej aby odwtarzał się w domyślnym odtwarzaczu użytkownika. Aby był odtwarzany przez użytkownika w jego playerze to nie zrobisz tak ... musiałbyś 'dokleić' do oryginalnego filmiku tą reklamę. Dałoby się tak zrobić, nawet bez problemu gdyby było to wyświetlane w jakimś flaszowym plejerze na stronie ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 4 Dołączył: 16.08.2006 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
No dobra a macie propozycje jakiegoś flashowego playera?
Chodzi mi żeby działało to na takiej zasadzie jak tutaj: http://wiadomosci.onet.pl/4503002,1,1,1,relacjetv.html |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
http://flowplayer.org/ - myślę, że wystarczyłoby ustawienie playlisty.
|
|
|
![]()
|
|
Ten player odpada bo nie chce odtwarzacz plików avi a ja potrzebuje coś co obsługuje wiele formatów.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Nie rozumiem?
Wiem że odtwarza on jpg, mp4 i inne bajery ale wśród formatów video obłsuguje tylko FLV, MP4 i H.264, a ja potrzebuje coś do avi. |
|
|
![]()
|
|
Z tego, co mi wiadomo, to flash nie ma możliwości odtwarzania plików .avi.
Musisz je najpierw przekonwertować do obsługiwanych formatów. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 14:05 |