![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 9.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, chciałem zrobić upload filmu na youtube bezpośrednio z mojej strony.
Znalazłem klasę: http://www.phpclasses.org/browse/package/4689.html mam cały czas błąd uploadu a formularz do wysyłania mam taki:
zawsze mam komunikat: Unexpected error Potrzebne dane podaje prawidłowe, generuje potrzebny key i nadal nic ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ta klasa Ci nie zadziała. Została ona napisana pod stare API. Wiem bo sam się długo z tym męczyłem.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 9.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
acha a jest jakaś klasa po nowe API bo ja tylko dla ZENDA wszędzie znajduje
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No niestety, to raczej najprostsza i najszybsza droga. Inaczej musiałbyś wszystkie moduły sam pisać, a to jest chyba trochę roboty.
Co do ZEND-a to nie jest to takie trudne. Wystarczy, że będziesz miał tylko te pliki, które są Ci potrzebne. Też się z tym trudziłem i udało mi się wycisnąć wysyłanie filmów z przykładów. Musiałem dodatkowo odzyskać IP tego wysłanego filmu, ale nie udało mi się to zrobić i nie chciałem dalej się bawić. Jeżeli chcesz tylko upload (bo tylko tyle mam) to napisz na gg. ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 15:45 |