![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przyjaciele potrzebuje formularza kontaktowego by ktoś mógł wysłac e-mail ze strony www. W formularzu potrzebne mi są takiwe pola jak imię/nick, treść, i e-mail(by podał swój). Trzeba mi take coś że jak się w polu e-mail nie poda e-maila to wiadomość ze strony się nie wyśle.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Proszę bardzo: przedstaw swoją ofertę ( na kiedy, ile jesteś skłonny zapłacić, podaj linka do tej strony itp.)
Ten post edytował blooregard 5.02.2009, 15:09:46 -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kolego strona to moszczenica.info - zakładka kontakt. Formularz mam, tylko co zrobić by nie wysłało formularza jak ktoś nie poda e-maila w polu e-mail.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Formularz mam To na grzyba piszesz w pierwszym poscie ze potrzebujesz, co ewidentnie wskazuje ze nie masz? Tylko ludzi w blad wprowadzasz.... Cytat jak ktoś nie poda e-maila w polu e-mail.
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Aha.
gdzie: verifyEmail( [adres_email] ); to dowolna f-cja weryfikująca poprawność e-mail za pomocą wyrażeń regularnych, zgodnie z wytycznymi RFC 2822, jakich pełno jest w necie. Ten post edytował blooregard 5.02.2009, 15:14:33 -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.06.2025 - 16:07 |