![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 24.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Staram sie poświęcić troszkę czasu na zapoznanie się z ajaksem. Trafiłem na taką stronę: http://serwis.magazynyinternetowe.pl/artyk...ilka_minut.html Jak dla mnie dość dobrze napisany kurs. Próbuję wykonać pierwszy ze skryptów, ale coś mi nie pasuje. Znalazłem dwa błędy w tym skrypcie, który jest podany na stronie, ale dalej IE pokazuje ikonkę błędu skryptu, a przełączanie tekstów nie działa. Może ktoś z Was ma większe doświadczenie, wie jak to w ogóle działa i będzie mógł mi pomóc? Skrypt:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 603 Pomógł: 131 Dołączył: 24.07.2007 Skąd: Górny Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod <?php $xajax->printJavascript(); ?> to nie to samo co: Kod <?=$xajax->printJavascript()?>
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 24.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witaj
Zmieniłem to, bo w kolejnym pryzkładzie juz jest tak, jak u mnie. W każdym bądź razie zmieniłem to i nic z tego... dalej mu coś nie pasuje. Pozdrawiam! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 12:09 |