![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 4 Dołączył: 1.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Widziałem kilka tematów, ale były to problemy na forum, a ja mam na stronie, tzn. czasem po zalogowaniu (na stronie) zostaję wylogowany, nie zawsze, ale dość często. W panelu admina nie widzę żadnej opcji ustawiania domeny.
Do każdej strony dodany jest nagłówek:
pzdr -------------------- 9242594 - zaczynasz? jak mogę, to pomogę :D /podstawowa znajomość php :P /
"to pomoc zawsze będzie gestem pięknym, zaliczana do tych teraz rzadko spotykanych..." |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Taka sytuacja w większości przypatków spowodowana jest przejściem z http://www.domena.pl na http://domena.p, następuje strata kontaktu z ciastkiem a co i za tym idzie nr sesji się zapodziewa.
Jeśli nie chce nam się mieszać w kodzie można stworzy plik .htacces i zawsze przekierowywać na stronę z www. .htaccess
Najprostszy sposób. ![]() -------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 4 Dołączył: 1.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pominąłeś RewriteEngine On, a ja np. tego nie wiedziałem
![]() Jednak nie to, problem się powtórzył... ;/ Dalej aktualny. Nikt nic nie może poradzić? Co tu może się mieszać? -------------------- 9242594 - zaczynasz? jak mogę, to pomogę :D /podstawowa znajomość php :P /
"to pomoc zawsze będzie gestem pięknym, zaliczana do tych teraz rzadko spotykanych..." |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 1 Dołączył: 11.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj dodać
$user->setup(); pod $user->session_begin(); $auth->acl($user->data); niewywołanie tej funkcji mogło powodować problemy. |
|
|
![]()
|
|
Dzięki, zobaczymy, co będzie się działo
![]() Było dobrze i znów lipa;/ Co jeszcze można zmienić? -------------------- 9242594 - zaczynasz? jak mogę, to pomogę :D /podstawowa znajomość php :P /
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 15:09 |