![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam !
Szukam dobrego skryptu na komentarze na stronie internetowej. Najlepiej gdyby skrypt był z użyciem mysql, i bym mógł go w łatwy sposób zamiescic na stronie www. Może też być system newsów, taki który posiada komentarze. Stronka to www.moszczenica.info, po lewej stronie są wszystkie newsy(dodaje je ręcznie w pliczkach .php), chciałbym np: zeby koło czytaj więcej pokazywało ile jest komentarzy, a po kliknieciu w np: 5 komentarzy wchodzi mi to samo co po kliknięciu w czytaj więcej, i tam pokazują się komentarze, i formularz by dodać komentarz. Co mi proponujecie? Pozdro i licze na szybką pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 44 Dołączył: 14.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proponuje kursy i napisac samemu a jak chcesz gotowca to sie chyba google umiesz obslugiwac?
-------------------- Pomogłem? Zmotywuj mnie do dalszej pracy i kliknij magiczny przycisk:
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No ale moze polecicie coś z gotowców ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 202 Pomógł: 117 Dołączył: 13.04.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
~gniew1971, Tobie nie chce się poszukać, nam się nie chce odpowiadać.
Temat przenoszę do Szukam. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 08:32 |