![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 9 Dołączył: 16.09.2005 Skąd: Rybnik Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam skrypt który po kliknicu w link pokazuje okno z wybranymi przezemnie rzeczami które są potem niżej w div Oto skrypt:
To skrypt js który pokazuje Kod do wyświetlania linku:
A To w div co ma wyświetlać po kliknięciu w ten ++
CO TU NIE DZIAŁA? już mówie wszystko ![]() Tzn na firefox ok na IE I OPera nie działa ta funkcja ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
A może byś tak kliknął do konsoli błędów i pokazał, co wypluwa?
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 9 Dołączył: 16.09.2005 Skąd: Rybnik Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No na firefox mam taki błędzik
W operze nic nie ma FIREFOX Ostrzeżenie: Metoda captureEvents() jest przestarzała. Należy korzystać z metody DOM 2 addEventListener(). Więcej informacji: http://developer.mozilla.org/pl/docs/DOM:e...ddEventListener Plik źródłowy: http://90minut.org/index.php?str=druzyna Wiersz: 0 A ie cos takiego błąd java: Wiersz 165 Znak 304 Blad składni Kod: 0 Oraz Wiersz 306 Znak 5 Ten post edytował _Martin_ 3.02.2009, 18:29:37 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Poszukałbym błędu raczej w:
Kod <?php echo intval($aKlub['stan_konta']); ?> ![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Tzn jak bo troszke nie rozumiem gdzie dokładnie poszuakć
Ja mam takich funkcji pare bo to akruat wyswietla funkcje aktywacji zespołu Potem mam takie cos na opcje zwalnianie zawodników zmiana numerów itp duzo w tej grze tych funkcji wiec kazda zmienna by miała takie problemy ? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Nie wiem, przejrzałem tylko komunikat z konsoli.
Odpal do edycji ten skrypt w jakimś porządnym edytorze, co sprawdza składnię JS, popraw bugi, to wtedy pogadamy. ![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
A TAk masz racja
cos w tej funkcji na dole jest nie tak i wszystko psuje ![]() Wielkie dzięki już biorę się do pracy ![]() P.S Błąd w funkcji js:
Usune to i działa ![]() Ten post edytował _Martin_ 3.02.2009, 19:12:00 -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 10:04 |