![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 1.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć, mam pytanie, czy istnieje taka strona, na której można wkleić linki, i sprawdzi ona czy takie strony istnieją ? Tzn. wklejam adres np. onet.pl , wyskakuje wtedy komunikat, że istnieje, jak wkleje dsadadaadsadad.ru to wyskakuje że nie istnieje. Pozdrawiam
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
A nie prościej wkleic w pasek przeglądarki i zobaczyć, czy strona się wyświetli ?
-------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 1.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi oto, że mam ponad 300 stron do sprawdzenia
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Tzn. wklejam adres np. onet.pl , wyskakuje wtedy komunikat, że istnieje, jak wkleje dsadadaadsadad.ru to wyskakuje że nie istnieje. Pozdrawiam fsockopen" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual i wysyłasz żądanie bezpośrednio. Jeśli timeout albo kod 404 - nie istnieje. Dodaj tag do tematu. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 104 Pomógł: 7 Dołączył: 9.12.2008 Skąd: wroc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ściągnij sobie
np. skrypt whois lub wejdz na nazwa.pl . lub windows->uruchom->cmd-> komenda ping http://www.nazwa_strony.com jeśli strona pinguje to znaczy że istnieje . Nic innego nie przychodzi mi do głowy . Chyba że jakoś przerobisz ten skrypt na górze dla swoich potrzeb . pozdro |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 06:58 |