![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 1 Dołączył: 17.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Jak w temacie - mam problem z tym, żeby skrypt mnie przekierował do innej strony. wygląda to tak: na stronie index.php jest zaincludowana forma <form action="index.php?action=saveDesc&id=$id>.....</form> dalej... w index.php jest if(($_GET['action']=="saveDesc") && !empty($_GET['id'])) { saveDescription($_GET['id'], $_POST['nowy']); } funkcja saveDescription jest następująca: łącze się z bazą danych, wysyłam nowy opis i na końcu jest: return true; header("Location: index.php?action=editPictures&id=$id"); no i właśnie w tym problem, że dziadostwo nie chce mnie przenieść ani na tą stronę, ani na jaką kolwiek inną typu wp.pl a co najgorsze nawet jak w tej funkcji wpisałem tylko headera to i tak nic się nie stało.... a funkcja jest dobrze napisana bo jak dałem tam echo(); to tekst się pokazał.... i co tu może być nie tak? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat return true; header("Location: index.php?action=editPictures&id=$id"); Po return juz sie nic nie wykonuje ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 1 Dołączył: 17.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
było na odwrót (znaczy się dobrze)
podzieliłem to na kilka plików i już śmiga :] |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:04 |