![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 182 Pomógł: 2 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Wrocław / Skokowa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Uzywam cms dla stron klanowych , zmodyfikowałem go na własne potrzeby i miałem go na serwerze lycos http://members.lycos.co.uk/demony i załatwiłem sobie miejsce u kumpla na koncie i chciałem przenieśc na adres : http://members.lycos.co.uk/demony , a problem mam taki że w katalogu _private/templates_c jest duza ilośc katalogu które sie utworzyło w czasie działania stronki, od razu po instalacji katalog był pusty i nie moge skopiowac teraz zawartości tego katalogu, powodem są chyba dziwne nazwy katalogów np. %%-10 , %%183 , %%825 . pls help
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: POLAND Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat powodem są chyba dziwne nazwy katalogów np. %%-10 , %%183 , %%825 . pls help
Nie wiem jak jest z kontami na Lycosie, ale jesli masz mozliwosc zdalnego spakowania katalogu, to zrob to archiwum sciagnij jakims klientem FTP, badz innym. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 554 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2002 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pewnie CMS ktorego uzywasz wykorzystuje SMARTY ( http://smarty.php.net ). Nie mosisz kopiowac tych katalogow, gdyz sa to katalogi z skompilowanymi szablonami. Zastyosowano takie rozwiazanie aby przyspieszyc generowanie szablonow. Jesli przeniesiesz swoja stronke szablony beda kompilowane od nowa - wiec znowu powstana krzaczory w katalogu templates_c. Czyli nie mosisz kopiowac
![]() -------------------- "Real children don't go hoppity-skip unless they are on drugs."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 182 Pomógł: 2 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Wrocław / Skokowa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
tak on korzysta z smarty. Ale ja właśnie musze skopiować te katalogi bo mi bledy wysakkuja ze nie mozna zanlesc pliku . przyklad : http://www.beduinia.pvd.pl/dw . I ja je ściągnąc z serwera moge, tylko nie moge ich wysłac na drugi (nowy) serw.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 554 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2002 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To nie jest blad oznaczajacy ze nie moze przeczytac pliku tylko ze nie moze go zapisac (a dopiero pozniej dopiero otworzyc) upewni sie czy masz prawa zapisu do katalogu templates_c.
-------------------- "Real children don't go hoppity-skip unless they are on drugs."
|
|
|
![]()
|
|
Caly czas mialem CHMOD ustawiony na 777 . Bo jak bylo mniej to dodatkowo mialem 3 inne błędy .
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
nie ma przypadkiem safe_mode = on ?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Cytat nie ma przypadkiem safe_mode = on ?
Chodzi Tobie o jakies ustawienie na serwie czy jak? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
hmm a sproboj niekozystac z subdirow. Dodaj po wywolaniu SMARTY [php:1:5edb249482]<?php
$smarty->use_sub_dirs = FALSE; ?>[/php:1:5edb249482] -------------------- "Real children don't go hoppity-skip unless they are on drugs."
|
|
|
![]()
|
|
Cytat hmm a sproboj niekozystac z subdirow. Dodaj po wywolaniu SMARTY [php:1:4f30a79a15]<?php
$smarty->use_sub_dirs = FALSE; ?>[/php:1:4f30a79a15] oo dzieki stary ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 02:20 |