![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2002 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hi
zrobilem ksiarzke gosci, wszytko ok, bo mi dziala na localhost, wszytko gra i looz ale jak zgram na serwer, uruchomie skrypt, to kapa jakis blad wyskauje Cytat Warning: fopen("kg/ksiega.txt", "r+") - Permission denied in /home/users/camelnost/public_html/dyra/maker.php on line 66
Warning: fread(): supplied argument is not a valid File-Handle resource in /home/users/camelnost/public_html/dyra/maker.php on line 67 Warning: rewind(): supplied argument is not a valid File-Handle resource in /home/users/camelnost/public_html/dyra/maker.php on line 68 Warning: fputs(): supplied argument is not a valid File-Handle resource in /home/users/camelnost/public_html/dyra/maker.php on line 69 Warning: fclose(): supplied argument is not a valid File-Handle resource in /home/users/camelnost/public_html/dyra/maker.php on line 70 niewiem o co chodzi ![]() prosze o podpowiedz/odpowiec ![]() pozdrowienia ![]() -------------------- dopiero sie ucze :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Cytat zrobilem ksiarzke książkę - od księga
Cytat Warning: fopen("kg/ksiega.txt", "r+") - Permission denied in /home/users/camelnost/public_html/dyra/maker.php on line 66
Angielski zna? Jak nie zna to niech sie dowie ze na moje oko (a troche zmeczone juz jest), to albo nie mozesz zapisywac plikow spod PeHaPa albo masz zle uprawnienia ustawione. Jak ustawic poszukaj na forum. u gory jest link szukaj. Temat niedawno walkowany. Na localhoscie dziala bo na localhoscie (Win, prawda?) mozesz praktycznie wszystko.
... ... ... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2002 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
scanner duzo to mi niepomogles,
chmod to ustalilem tak jak trzeba, tylko ze nie pliku tylo katalogu......hehe thx za odpowiedz..... -------------------- dopiero sie ucze :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.06.2025 - 08:18 |