![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 3 Dołączył: 2.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prozse o pomoc!!
nieprawidłowy link jak uzyskac taki efekt?? bo tez chce zrobic cos podobnie dzialajacego, a nie chce uzywac nieprawidłowy link prosze o o wyjasnienie krok po kroku Jesteś nowy i normalnie przymykam oko, ale raz, że Twój wątek nie ma tytułu, dwa, że nawet linki są niepoprawne co czyni ten temat bezsensownym. Zamykam. edit: Naucz się formułować pytania |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 202 Pomógł: 117 Dołączył: 13.04.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witaj na forum!
Proszę zapoznać się z regulaminem i zasadami tutaj panującymi. Proszę popraw tytuł swojego posta. Inaczej zamknę temat. Pozdrawiam! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 296 Pomógł: 32 Dołączył: 3.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
eee link nie działa ? brak tematu ;/ trash ;]
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 44 Dołączył: 14.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I jak można to tez prosimy o poprawienie linkow chyba ze to u mnie nie dziala
![]() -------------------- Pomogłem? Zmotywuj mnie do dalszej pracy i kliknij magiczny przycisk:
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 3 Dołączył: 2.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie dziala bo to jest przyklad tylko
nie robilem nic bo mi bardzo zalezy na rozwiazaniu problemu |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 781 Pomógł: 256 Dołączył: 29.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poczytaj o Mod rewrite
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.07.2025 - 22:05 |